ECOSTAR Fuel Saver

Penjimat Petrol/Diesel
Untuk Kenderaan Anda

Memberi penjimatan petrol hingga 70%
Meningkatkan prestasi enjin kenderaan
Membersihkan komponen enjin

ECOSTAR Fuel Saver

Penjimat Petrol/Diesel
Untuk Kenderaan Anda

Memberi penjimatan petrol hingga 70%
Meningkatkan prestasi enjin kenderaan
Membersihkan komponen enjin

Jom Jana Pendapatan Bersama Kami

Setiap penyertaan anda akan dapat:
Link Referral (www.ecostar.com.my/username)
Sertai group bimbingan Whatsapp & Telegram
Skrip/Video Prospecting Presentation Strategy

BUKAN SAJA BOLEH JIMAT KOS MINYAK, MALAH ANDA JUGA BOLEH MENJANA PENDAPATAN DENGAN PROJEK ECOSTAR

Bagaimana Caranya? Mudah sangat2, semudah ABC...

STEP A

Anda hanya perlu beli:
Minima 1 Pakej produk Ecostar Fuel Saver (5 botol)
Automatik akan menjadi ahli dan layak menjana pendapatan sebagai Usahawan Ecostar

STEP B

Seterusnya guna produk dan rasai sendiri penjimatan kos Petrol/Diesel kenderaan sebannyak 50%-70%, ia berkesan enjin kenderaan akan jadi lebih ringan dan lancar.

STEP C

Kongsikan kelebihan dan kebaikan produk Ecostar fule save kepada kenalan2 anda, hasil dari penggunaan anda sendiri dan testimoni. Serta kongsikan peluang menjana pendapatan yang ditawarkan oleh Ecostar.

TIPS ECOSTAR

Satu kotak Ecostar Fuel Saver mengandungi 5 botol.

Sebotol 20ml = 100 Liter petrol/diesel.

Produk ini adalah universal dimana boleh digunakan untuk apa saja enjin yang menggunakan petrol atau diesel. Ianya dititik masuk ke dalam tangki petrol/diesel mengikut kiraan 1 liter = 3 titik. Titik dahulu Ecostar Fuel Saver masuk ke dalam tangki sebelum petrol/diesel di isi.

CARA PENGGUNAAN
Kuantiti Additive EcoStar:-*+

  • 1 Botol = 20ml.
  • +/- 300 titis.
  • 3 Titis Utk 1 Liter Petrol/Disel.
  • Sehingga 100 Liter Petrol/Disel.


UNTUK MOTOSIKAL:-
Mula2 titiskan terus kedlm tangki Petrol. Selepas itu, barulah masukkn Nozel Pam & Pam Minyak Petrol. Additive EcoStar akn bercampur sebati dgn mudah bersama Petrol yg baru diisi.

UNTUK KERETA:-
Titiskan Additive EcoStar kedlm Nozel Pam dlm keadaan muncung Nozel Pam keatas. Setelah itu, masukkan Nozel Pam ke dlm corong tangki Petrol/Disel & teruskn Pam Minyak shgga selesai. Additive EcoStar akan segera bercampur & sebati ketika Petrol/Disel yg dipam bersama2…

Anda tidak perlu risau!!!

Produk ini mempunyai insuran liabiliti sebanyak RM2.5 juta. Ia juga mendapat pengiktirafan oleh beberapa badan lain seperti di bawah ini:

✅ NOVO Environment Tech, Singapore

✅ TUV Cert Rheinland, Germany (https://www.tuv.com/world/en/product-certification.html)

✅ European Emission Standards – Euro 4

✅ Puspakom (https://www.puspakom.com.my/)

✅ MPOB – Malaysian Palm Oil Board (https://www.mpob.gov.my/)

✅ Chartis (Liability Insurance RM2.5 juta)

Sebut je pasal jimat minyak...


Mungkin yg tergambar di fikiran kita adalah gadget yg letak kt pembakar api rokok ataupun savercard yg selit kt penutup tangki minyak kita.
Betul tak?
Maafkan sy, object seperti itu tidak singgah di akal fikiran logik sy...(Mcm xde kne mngena)

Ecostar adalah sejenis cecair yg hanya di titikkan di minyak (petrol/diesel) sebelum kita isi minyak.

Kami di Ecostar panggil IBU MINYAK.
1liter petrol/diesel kita hanya perlu letak 1 titik ecostar dah akan nmpak keajaiban nya.

Ecostar Fuel Saver bertindak menghaluskan molekul2 minyak dan mengUpgrade kualiti bahan bakar (minyak) kenderaan kita.
Secara langsung, pembakaran sempurna berlaku.
So penggunaan minyak tidak berlebihan...
yg best nya kita dpt rasa performent enjin kenderaan kita lebih power dan perjalanan lebih kilometer.

Pada sy..
Baru logik,
nak jimat minyak,
Letak kat minyak.

Dr segi peluang bisnes, sgt luas..
Sbb berjuta pengguna kenderaan yg tak tahu sebenarnya mereka boleh jimat sehingga 70% dgn penggunaan petrol/diesel yg mereka isi setiap hari.

Pd sy kalau jimat 30% pun dah sgt sgt sgt membantu merendahkan kos seharian kita.
Apa tah lg kalau boleh jimat sehingga 70%. Betul tak?
Manyak Huntonngg wohh!!

TIPS CARA GUNA ECOSTAR : KERETA LAMA vs KERETA BARU

- Utk kereta baru tak perlu byk.. cukup utk kali pertama guna habiskan sebotol..(separuh tank separuh minyak hitam).

- Utk kereta lama 5 tahun keatas.. utk kali pertama guna.. habiskan 1 botol terus kedalam tangki minyak hitam.. kemudian picit separuh botol masuk dlm tangki minyak

WAJIB PICIT ECOSTAR KE NOOZLE PUMP...... BUKAN DIRECT BODY KERETA

ISI MINYAK FULL TANK TERUS... BARU BOLEH NAMPAK IMPAK DAN KESAN DRASTIK

Biasalah bang ..nama pon keta lama.. kita tak tahu kondisi kereta tersebut.. jadi perlu lebih sikit utk mencuci dalaman enjin kereta tu.

Jadi gunakan nasihat diatas utk cuba dapatkan penjimatan maximum.. selain tu.. enjin kita pon terjaga dan lebih power

UNTUK KEGUNAAN SETERUSNYA

sila ikut sukatan yg disarankan..

1 liter minyak = 3 titik ecostar

Sebotol 20ml utk guna 100 liter minyak = 300 titik ecostar

BOLEH GUNA UTK PETROL & DIESEL..CARA GUNA DAN JUGA FUNGSI BAGI PETROL DAN DIESEL PUN ADALAH SAMA

Kiraan titik adalah mengikut mesin.. bukan titik manual yg kita dok buat tu????

Jd matematiknya.. setiap isian 25liter minyak kita guna hanya 5ml ecostar shj @ 1/4 botol.

MULAKAN JEJAK ANDA BERSAMA ECOSTAR

Langkah nk berjaya di ecostar. JANGAN fikir cara susah..
Anda HANYA perlu buat 3 langkah MUDAH..

1. Pilih Pakej brapa Star yg anda mampu dan mngikut berapa income yg anda nak !!
2. Kongsikan dng 2 rakan yg nk pnjimataan dan yg nak jana pndapatan..
3. Duplikasi > pastikan 2 rakan tdi buat perkara yg sama..

Anda tak perlu jual..
Tak perlu buat kerja gila2.
Buat 3 step simple ni...
Pastu duit bertubi2 masuk akaun bank...
Mcm2 nak beli, sbb hari ni punya bonus belum habis guna.. esok dpt lgi..
Ok ka.. ko !!

KENAPA KITA SELALU KETINGGALAN & GAGAL??

SEMASA rakan kita MULA BERNIAGA.., KITA TENGOK

SEMASA rakan kita MULA BALIK MODAL.., KITA BARU KAJI

SEMASA rakan kita UNTUNG.., KITA BARU PIKIR Lagi

SEMASA rakan kita DAH BERJAYA.., KITA BARU NAK TEST

SEMASA rakan kita DAH KAYA RAYA.., KITA BARU NAK MULA..

JGN LAMA2.. JGN LAMBAT2.. NANTI KETINGGALAN LAGI..

KAN MOLEK, KITA BERBISNES AWAL2.. SAMA2 UNTUNG.. SAMA2 BERJAYA.. SAMA2 KAYA RAYA..

KITA KENA BERANI DAN AKTIF

BERANI apa?

- STOP sikap lama.

- buat keputusan utk diri sendiri.

- buat perubahan.

- ambil risiko.

- berani menjadi pemimpin.

- berani keluar dari zon selesa.

- berani utk membuka rangkaian.

Sedarlah kita yg menentukan hidup kita, ..bukan org lain

Hidup kita gagal... sebab kita juga, ..bukan org lain

Hidup kita begini.... sebab kita penakut

TAKUT APA.....

Takut tak jadi....     takut rugi...

Kalau Tak buat apa.... langsung memang satu apa pun tak jadi...

100% Gagal

- Rugi tak ikut kawan buat bisnes ECOSTAR 

- Rugi tak join tahu awal awal.....

- Rugi.. Rugi...Rugi.....

Sebenarnya lagi RUGI kalau peluang utk berubah Dah ada depan mata sekurang2nya 50 % - 50 %.. 

...... KALAU JADI !!! fikir kalau jadi dulu...  

ini tidak asyik² fikir tak jadi... tak jadi... 

KALAU JADI MCM mana??

Hidup kita jadi lain... byk mslh kita dpt selesaikan.

Dapat bayar hutang.

Dapat tukar kereta.

Dapat buat umrah.

Dapat hantar anak2 ke U yg terbaik.

Dapat melancong oversea.

KALAU TAK JADI kita tetap sama la.. hidup mcm biasa... mengharungi perkara yg sama. Bayar hutang mcm biasa... 

makan lauk yg sama...

Pergi kerja naik kenderaan yg sama.

Tahun ini pakai baju yg sama...

KESIMPULAN...

Modal serendah RM 150, mampu merubah kehidupan anda sekeluarga Daftarlah Skrg

Langgani eBook Percuma

Langgani eBook Percuma


PENAFIAN : 

Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Logo-logo yang ada di dalam web ini adalah hak milik masing-masing dan hanya digunakan untuk bantuan promosi bisnes ini sahaja. Pemilik web tidak bertanggungjawab di atas segala bentuk kerugian yang dialami oleh individu di dalam bisnes ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah berbentuk simulasi sahaja dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.